Zoeken naar mijn mondje

Uw zoekactie voor mijn mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jurgen 45 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Wil nog eens warm zaad in mijn mondje voelen spuiten .ik pijp je lekker klaar terwijl je blijft spuiten.ik slik.hoe meer zaad hoe beter  
geil opgestaan? 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
geile dominante oudere man gezocht
Ben je een potente dominante oudere man die in de regio kan ontvangen en bel je geil opgestaan? Spreek dan snel met me af en ik kom je discreet van je zaad verlossen. Jou dienen staat voorop, ik moet komen om je te bevredigen en enkel jouw genot is belangrijk. Mondje, kontje, billenkoek: je mag je gang gaan en ik zal gehoorzaam uitvoeren wat je wenst. Ik ben zelf 56 182 78. Voor de snelle beslisser!  

geile dominante oudere man gezocht
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zin om te pijpen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag top's met zin in de broek
Graag ontvang ik vandaag gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen mijn kontje wordt graag gevingerd en op zen doggy's genomen. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat tegen een stootje kan Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Ontvang graag top's met zin in de broek
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
Jef 47 jaar Limburg - Genk
Pijpen en spuiten
Wie heeft er straks tijd om lekker gepijpt te worden. Ik wil in mijn gezicht of mondje gespoten worden. Vind warm zaad lekker.als je lekker bent slik ik  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Wannabe pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpsletje Sint-Niklaas
Wannabe pijpsletje zoekt nog geile mannen die mijn mondje willen gebruiken voor training tot pijpsletje. Deepthroat, sperma slikken enz. Graag in St-Niklaas of nabije omgeving. Smorgens voor het werk (7u15-8u30) of tussen de middag (12u15-13u00). Kan niet ontvangen.  
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enorm geil van het weer
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk!! Nu! Geen bla bla ik wil enkel foto lul en we spreken verder af!  

Enorm geil van het weer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10